CAMINO COACHING

Alles begint bij een beslissing

Ik had het gevoel verlamd te zijn, ik had genoeg van het aanmodderen en van mijn eeuwigdurende (zo voelde het destijds toch aan) zoektocht. En ik had allerminst zin in een repeat van mijn vorige zomers… Met dit in mijn achterhoofd besloot ik (heel impulsief) om een bedevaartstocht naar Santiago de Compostella te doen. Een week later stapte ik op de trein richting St-Jean-Pied-de-Port, met bijna geen wandelervaring en een paar te nauwe, nieuwe wandelschoenen :-)  Elke berg die ik beklom stond voor een beperking die ik overwon. Ik gebruikte mijn woede om ze te beklimmen, qua anger-management kon dit tellen! :-) Bye, bye sociaal-wenselijk gedrag. :-) De natuur, de beweging deden me zo goed. Geloof mij het is beter dan eender welke therapie! Piekeren was er in ieder geval niet bij. "Uit mijn hoofd in mijn lijf!"

Heb jij ook zin in zo'n reis dat je leven verandert op alle vlakken? 

Dat kan!

Regelmatig organiseer ik wandelvakanties naar Santiago de Compostala of de Walk of Wisdom in combinatie met coaching/begeleide reflectie. Kijk hier voor de data in 2018!! 

Voor wie?

Iedereen (ja iedereen kan het!) die even vastzit en klaar is om de beste versie van zichzelf te worden...

Deze reis is écht iets voor jou als:

- Je authentieker in het leven wil staan

- Je terug wil te weten komen wat je nu écht wil

- Je jezelf en je verlangens voortaan aux sérieux wil nemen

- je op zoek bent naar meer zingeving, zelfkennis

- je worstelt met grenzen

- je een helder zicht wil krijgen op je patronen en deze wil doorbreken

- je hierbij nood hebt aan een neutraal/oordeelvrij klankbord

- je geen genoegen meer neemt met een middelmatig leven

- je wilt leren vertrouwen

- je moeite hebt met loslaten

-.... 

Mijn drijfveer toen? 

"I walk this camino for all the things I didn't finish and the chances I didn't take!! (Because I was to scared!)" 

Mijn drijfveer nu?

"Vaak lopen we vast in oude patronen. Daar worden we niet 'happy' van. Vaak zijn het blinde vlekken voor onszelf. Ik heb ervaren dat we de dingen waar we hier tegenaan lopen ook tegenkomen op de camino. De camino is immers een metafoor voor het leven. Laat mij je begeleiden bij het bewust maken en doorbreken van de patronen die jou ervan weerhouden het leven te creëren dat écht bij jou past! Ik weet dat een pelgrimstocht in combinatie met coaching jou de nodige inzichten en helderheid kan brengen!" 

Ik gun het jou van harte!! 

Wat staat centraal op onze reizen?

- Natuur

- Beweging/ onderweg-zijn

- Reflectie

- Groepsdynamica

- Coaching

Coaching?

Het doel van deze reis is d.m.v. opdrachten en (zelf)reflectie tot zelfkennis te komen en zo te gaan voor het leven dat écht bij je past!! Bovendien zullen de groepsgenoten en de camino jou dingen spiegelen. Voor mij is de camino een middel om tot een diepgaande coaching te komen. Je neemt je patronen mee. Alles wordt sneller zichtbaar.

Wat heeft een pelgrimstocht jouw te bieden?

Een pelgrimstocht geeft jou wat je nodig hebt... 

Door letterlijke en figuurlijk afstand te nemen kom je te weten wat je nu écht wilt en wat je nodig hebt... 

"Uit je hoofd. In je lijf!"

ONTDEK BOVENDIEN DAT JE STERKER BENT DAN JE DENKT!

Kies uit de volgende trajecten:

Léon / Santiago de Compostela ( 15 dagen/ +- 300 km)

Sarria / Santiago de Compostela ( 5 dagen/ +- 100 km)

Porto / Santiago de Compostela (12 dagen/ +- 200 km)

Tui / Santiago de Compostela (7 dagen/ +- 100 km)

Santiago de Compostela / Finisterre (3 dagen/ +- 90 km)

Santiago de Compostela / Finisterre / Muxia (4 dagen/ 120 km)

Walk of Wisdom (5 dagen/ +-136 km)

Walk of Wisdom - lightversie (7 dagen/ +- 136km)

Ga samen met Mira letterlijk en figuurlijk op weg naar een bewust leven. Een weg van confrontatie met dingen die niet lopen zoals je wilt...
Ga aan de slag met jezelf, de enige constante in je leven ben jij!
Zet jezelf op de eerste plaats. 

Waarschijnlijk draait je 'innerlijke ciriticus' nu op volle toeren:

- Ik heb hier geen tijd/geld voor

- Mijn partner, moeder, zuster, vrienden... zullen dit niet ok vinden

- Misschien ooit wel eens een keertje... 

- Dit lukt me toch nooit

- Het zal toch nooit veranderen

- Zo slecht heb ik het nu toch ook weer niet

-...

Deze excuses zijn meteen al een veruiterlijking van jouw patronen die je ervan weerhouden te groeien... Ze willen liever in de "veilige zone" blijven. Hoe lastig het daar soms ook is, het is er wel comfortabel. 

Ben jij écht klaar tegen je patronen in te gaan en te kiezen voor een autonoom leven? 

BOEK NU UW WANDELVAKANTIE MET COACHING

OF 

SCHRIJF U IN VOOR DE INFOSESSIE

BUEN CAMINO! 

Ontdek onze wandelcommunity 'Just walk and shine' voor inspiratie, wandelingen, wandeltips,...  

Pelgrim in eigen land! 

Volg ons voor de voorbereidende lange afstandswandelingen langs Belgische pelgrimswegen die we gaan aanbieden vanaf januari 2018!
Een uitstekende manier om Mira te leren kennen, maar ook andere potentiële pelgrims en te oefenen voor een eventueel toekomstige pelgrimstocht. 

WORD PELGRIM IN EIGEN LAND

Tot staps! 

"Een pelgrim zoekt naar het deel in zichzelf dat ooit te vondeling is gelegd en geduldig wacht om weer gevonden te worden."
Uit 'Op zoek naar de hemel.'