HAPPY WALKING PELGRIM

Alles begint bij een beslissing

Ik had het gevoel verlamd te zijn, ik had genoeg van het aanmodderen en van mijn eeuwigdurende (zo voelde het destijds toch aan) zoektocht. En ik had allerminst zin in een repeat van mijn vorige zomers… Met dit in mijn achterhoofd besloot ik (heel impulsief) om een bedevaartstocht naar Santiago de Compostella te doen. Een week later stapte ik op de trein richting St-Jean-Pied-de-Port, met bijna geen wandelervaring en een paar te nauwe, nieuwe wandelschoenen :-) Elke berg die ik beklom stond voor een beperking die ik overwon. Ik gebruikte mijn woede om ze te beklimmen, qua anger-management kon dit tellen! :-) Bye, bye sociaal-wenselijk gedrag. :-) De natuur, de beweging deden me zo goed. Geloof mij het is beter dan eender welke therapie! Piekeren was er in ieder geval niet bij. "Uit mijn hoofd in mijn lijf!"

Het ABC van Mira Coaching

Op camino met Mira Coaching betekent inzicht in jezelf krijgen, levensvisies en –patronen leren kennen. Met een kleine groep gelijkgestemden de omgeving actief beleven ieder op zijn eigen ritme, back to basics. Nieuwe mensen en vooral jezelf ontmoeten. Ontdekken, ontspannen, reflecteren, lachen, huilen,...  voelen dat je leeft.

Heb jij ook zin in zo'n reis dat je leven verandert op alle vlakken?

Dat kan!

Regelmatig organiseer ik wandelvakanties naar Santiago de Compostala in combinatie met coaching of yoga.

Voor wie?
Iedereen (ja iedereen kan het!) die even vastzit en klaar is om de beste versie van zichzelf te worden...

Deze reis is écht iets voor jou als:

- Je terug wil te weten komen wat je nu écht wil
- je op zoek bent naar meer zingeving, zelfkennis
- je worstelt met grenzen
- je een helder zicht wil krijgen op je patronen en deze wil doorbreken
- je hierbij nood hebt aan een neutraal/oordeelvrij klankbord
- je wilt leren vertrouwen
- je moeite hebt met loslaten
-....

Vaak lopen we vast in oude patronen. Daar worden we niet 'happy' van. Vaak zijn het blinde vlekken voor onszelf. Ik heb ervaren dat we de dingen waar we hier tegenaan lopen ook tegenkomen op de camino. De camino is immers een metafoor voor het leven.

Wat staat centraal op onze reizen?
- Natuur
- Beweging/ onderweg-zijn
- Reflectie
- Groepsdynamica
- Coaching 

Het doel van deze reis is d.m.v. opdrachten en (zelf)reflectie tot zelfkennis te komen en zo te gaan voor het leven dat écht bij je past!! 
De coaching bestaat uit een unieke mix tussen Transactionele Analyse en natuurlijke werkvormen uit Wandelcoaching. 
Voor mij is de camino een middel om tot een diepgaande coaching te komen. Je neemt je patronen mee. Alles wordt sneller zichtbaar.

EEN PELGRIMSTOCHT IS HET LEVEN X 10!! 

"How you do one thing, is how you do everything."

Een pelgrimstocht is een levenstocht. Je kan het bekijken als een metafoor voor je leven. Hoe je een pelgrimstocht loopt, is hoe jij je leven leidt.
Alles waar je in het dagelijkse leven tegenaan loopt, zal je ongetwijfeld ook tegenkomen op de tocht. Precies daarom is coaching op een pelgrimstocht zo dankbaar omdat die patronen sneller zichtbaar worden. Je loopt tegen je (fysieke) grenzen aan, de positie die je in het leven inneemt zul je daar ook innemen,...

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Doorbreek, samen met Mira, je oude patronen en ga zo voor een leven dat écht bij je past... 

Trajecten

Léon - Santiago de Compostela (+- 300 km)

Vertrek 7 september - 20 september
Aantal overnachtingen: 15
Investering:
Real life:1350€/pp 

Route:
• Dag 1: Léon - San Martin del Camino (+- 24,6km)
• Dag 2: San Martin del Camino - Astorga (+-23,7 km)
• Dag 3: Astorga - Foncebadon (+- 25,8km)
• Dag 4: Foncebadon - Ponferrada (26,8km)
• Dag 5: Ponferrada - Cacabellos (+- 16 km)
• Dag 6: Cacabellos - Trabadelo (+- 19 km)
• Dag 7: Trabadelo - O Cebreiro (+- 17 km)
• Dag 8: O Cebreiro - Triacastella (+- 20,8 km)
• Dag 9: Triacastella - Sarria ( +- 18,5 km)
• Dag 10: Sarria - Portomarin (+- 22 km)
• Dag 11: Portomarin - Palas de Rei (+- 25 km)
• Dag 12: Palas de Rei - Arzua (+- 28km)
• Dag 13: Arzua - O'Pedrouzo (+- 20 km)
• Dag 14: O'Pedrouzo - Santiago (+- 20 km)

Programma:
De dag begint met een stevig ontbijt en het bespreken van de opdracht van die dag. Vervoglens ga je op pad volgens het "Walking alone/together-principe". Wat wil zeggen dat iedereen volgens zijn eigen ritme/tempo loopt. Druppelsgewijs komt iedereen s middags aan in de hostel.

Je bagage zal hierintussen eventueel geleverd zijn. Na een verfrissende douche en wat vrije tijd, wordt er een groepsreflectie voorzien.
's Avonds wordt er meestal in groep gegeten en kruipen we vroeg onder de wol... We leven volgens het "ritme van de natuur"... 

Tarief omvat intakegesprek, organisatie en begeleiding reis, begeleide reflecties of yoga, begeleide meditatie, wandelgesprekken tijdens de dagwandelingen, deelname "Pelgrim in eigen land", *deelname weekend Transactionele Analyse 'Persoonlijk leiderschap' t.w.v. 190€ en bijeenkomst na de reis "Het leven na de Camino".

Exclusief vluchten/transfers en maaltijden en dranken.

* Niet van toepassing op de 5-daagse!

VOORWAARDEN:
- Deelname training is een absolute vereiste
- Een open leerhouding en de bereidheid om naar jezelf te kijken en met anderen te willen delen.
- In fysische goede gezondheid verkeren. 

U bent slechts enkele klikken verwijderd van uw wandelvakantie mét coaching!

BOEK HIER UW WANDELVAKANTIE MET COACHING

Liever niet in groep? 

KIJK HIER VOOR UW CAMINO OP MAAT

Mira Coaching meets Yoganic Moves

Combineer een pelgrimstocht met een yoga reis en kom zo tot een bijzonder avontuur...Wij bieden de kans om deze diep reflecterende ervaring te combineren met het beoefenen van yoga. Als je van wandelen,  yoga, geweldig gezelschap van gelijkgestemden houdt dan is deze unieke wandelretraite beslist iets voor jou:

• Santiago - Finisterre - Muxia (met yoga van Yoganic Moves)

Vertrek 22 juli 2019 - 26 juli 2019
Aantal overnachtingen: 5
Investering:
Real life: 750€/pp


Route:
Dag 1: Santiago - Negreira (22km)
Dag 2: Negreira - Lago (+- 26 km)
Dag 3: Lago - Cee (+-26 km)
Dag 4: Cee - Finisterre (+- 15km)
Dag 5: Finisterre - Muxia (+- 28km)


Programma:
De dag begint met ochtendyoga en -meditatie gevolgd door een stevig ontbijt. Dan ga je op pad volgens het "Walking alone/together-principe". Wat wil zeggen dat iedereen volgens zijn eigen ritme/tempo loopt. Druppelsgewijs komt iedereen s middags aan in de hostel. 

Je bagage zal hier intussen geleverd zijn. Na een verfrissende douche en wat vrije tijd, kan je genieten van een verkwikkende yoga-oefening om je lichaam te herstellen na de wandeling.
's Avonds wordt er meestal in groep gegeten en bespreken we de ervaringen van de dag. Meestal kruipen vroeg onder de wol... We leven volgens het "ritme van de natuur"... 

* Let op, je moet je eigen yogamat meenemen! 

Over Annick van Yoganic Moves:

"Yoganic Moves is de verwezenlijking van mijn grootste droom. Het is dat ene project waar mijn passies voor sport, gezondheid, avontuur, reizen, yoga en contact met mensen samenkomen.

In 2012 zei ik mijn succesvolle job als marketeer vaarwel en reisde ik naar Azië om te herbronnen. Ik was niet meer gelukkig in mijn job en in mijn leven en was op zoek naar een nieuwe missie met een diepere betekenis. Hoewel ik best bang was om alleen te reizen, vertrok ik op wereldreis naar Azië. Deze reis zou mijn leven veranderen.

Na vijf maanden – veel later dan de bedoeling was geweest – kwam ik thuis met een hoofd vol inspiratie en ideeën. De puzzelstukken waren in elkaar gevallen en ik zou voortaan yogareizen organiseren. Het duurde niet lang voor ik zelf aan de andere kant van de mat kwam te staan en begon les te geven.

Ondertussen is yoga voor mij een manier van leven geworden: een middel om meer balans te brengen in mijn leven, om te groeien, om dichter bij mezelf te komen. Het helpt mij om uitdagingen aan te gaan, om te accepteren wat er is, om krachtiger te worden in lichaam en geest, om een blijer mens te worden en om gezonder te leven, om meer innerlijke rust te vinden.

Ik volg jaarlijks meerdere opleidingen en ben me nu tevens aan het verdiepen in yoga therapie en anatomie.
We voelen ons best als onze energie stroomt en we energie hebben, als ons lichaam optimaal functioneert en we kunnen omgaan met de stressy momenten die het leven brengt.

Een paar jaar geleden was ik een totaal ander persoon. Ik zat vast, had heel veel angsten en had geen missie. Yoga heeft me heel veel geholpen in dat proces en dat is ook mijn inspiratie voor mijn lessen. Met Yoganic Moves wil ik ook helpen en jou inspireren om gezond en gelukkig te leven en om jouw volle potentieel waar te maken."

Tarief omvat intakegesprek, organisatie en begeleiding reis, overnachtingen in albergues, yoga, begeleide meditatie, wandelgesprekken tijdens de dagwandelingen, deelname "Pelgrim in eigen land", bijeenkomst na de reis "Het leven na de Camino".

Exclusief vluchten/transfers en maaltijden/dranken.

VOORWAARDEN:
- Een open leerhouding en de bereidheid om naar jezelf te kijken en met anderen te willen delen.
- In fysische goede gezondheid verkeren. 

U bent slechts enkele klikken verwijderd van uw wandelvakantie mét yoga:

BOEK HIER UW WANDELVAKANTIE MET YOGA

OF

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE EERSTVOLGENDE INFOSESSIE