UW CAMINO DE SANTIAGO OP MAAT

CAMINO DE SANTIAGO

De meer dan 1000 jaar oude Camino de Santiago behoort tot de meest legendarische en belangrijkste pelgrimstochten ter wereld. Voor veel mensen is stilstaan bij het standbeeld van de apostel Sint Jacob, zijn rustplek en de kathedraal in Santiago de Compostela een vorm van zuivering, bevrijding en het begin van een nieuw leven. Voor anderen is de tocht een sportieve uitdaging met het eindpunt Santiago de Compostela als symbool voor het behalen van dit doel. Ongeacht de motivatie heeft de wandeling voor iedereen veel betekenis waarover alleen diegenen die deze uitdaging zijn aangegaan, kunnen meepraten. De Camino de Santiago is sinds de middeleeuwen een van de belangrijkste pelgrimsroutes voor christenen. In de afgelopen 1000 jaar trokken veel pelgrims naar de stad Santiago de Compostela. Binnen het katholicisme is de Camino een van de drie belangrijkste bedevaartstochten. De andere twee zijn de pelgrimstocht naar Rome (Via Francigena) en de pelgrimstocht naar de Heilige Grafkerk in Jeruzalem.

Ik wil graag naar Santiago de Compostela, MAAR….

…ik heb geen idee hoe ik eraan moet beginnen

... ik heb geen tijd om het allemaal uit te zoeken

…ik heb geen discipline om alleen te trainen

…ik wil geen georganiseerde groepsreis doen

... ik spreek geen Spaans

...

Hoe kunnen wij jou helpen?

"If it's important to you you will find a way if not you will find an excuse."

Uw Camino de Santiago op maat! 

Wij bieden individuele planning workshops aan waarin we samen, stap voor stap, je reis plannen en ervoor zorgen dat je goed voorbereid begint aan je avontuur. 

"Chaque son chemin"

Er is niet één juiste manier om een camino te lopen, zoals er niet één waarheid is.
Waar het bij Mira Coaching om draait, is wat écht bij jou past.  

Jij beslist!

Meer weten? 

Klik hier voor meer informatie of mail 

Je kan dit combineren met één van onze andere diensten die wij aanbieden.

Neem zeker een kijkje bij Camino training of bij Camino Coaching voor 'online' of 'real life' coaching. Geregeld organiseren wij ook een Camino-Cafe waar je de 'camino-sfeer' reeds of terug kan opsnuiven. Elke editie doet een pelgrim zijn camino-verhaal.  

Nog zaken niet duidelijk?

Shoot! mailto:mail@mira-coaching.be

BUEN CAMINO!