When faced with a decision, choose the path that feeds your soul

SoulSearching

Waarschijnlijk heb jij je ooit wel al eens het gevoel gehad vast te zitten en geen voldoening te ervaren in je leven. Het is een onvermijdelijk deel van onze reis. Hoewel het op dat moment misschien ongelooflijk oncomfortabel en frustrerend aanvoelt, is het eigenlijk een goede zaak. Het is als een wake-up call die je vertelt dat iets in je leven - misschien is het een relatie, een baan of iets anders - niet juist zit. SoulSearching is dé oplossing.

SoulSearching begint met een diep verlangen naar meer betekenis in je leven, om meer te weten, meer te voelen, meer te ervaren. SoulSearching is de zoektocht naar wat dat ‘meer’ voor jou precies betekent.

Niet zelden start deze zoektocht na een burn-out, ontslag of relatiebreuk. Maar het kan ook beginnen door net te lang in die job of in die relatie te blijven... Door te kiezen voor veiligheid ipv waar je hart sneller van gaat slagen...

Wat betekent het om "SoulLos" te ervaren en waarom het gebeurt?

"SoulLos” betekent dat je de verbinding met wie je werkelijk bent, wat je hier te doen hebt, de kracht die je ter beschikking hebt, kwijt bent.

Sjamanistische culturen kennen het fenomeen “SoulLos” al duizenden jaren. Vandaag is het een toenemende epidemie in onze samenleving.

Jouw patronen en conditionering kunnen ertoe leiden dat je de verbinding met je levensdoel verliest:

· Je neemt genoegen nemen met een middelmatig leven (de gouden kooi)

· Je blijft hangen in jobs/relaties die jou niet dienen.

· Je hebt last van negatieve stemmetjes waardoor je niet voor je eigen dromen durft te gaan

· Je neemt beslissingen op basis van wat je denkt dat je “zou moet doen” of hoe jij geleerd "hoe het hoort" of laat anderen voor jou beslissen

· Je negeert je intuïtie

· Je cijfert jezelf weg voor anderen, je bent een echt people-pleaser

· Je bent jezelf volledig verloren in een relatie of een job

· Je kent je eigen verlangens en behoeften niet meer, je weet niet wie je écht bent

· Je durft geen neen zeggen

· Je neemt geen tijd voor jezelf en de dingen die voor jou belangrijk zijn

· ...

Bewustwording en aanvaarding(!) van deze patronen zijn een eerste stap in de juiste richting.

Hier kom ik in het spel. :-) Met mijn achtergrond van Transactionele Analyse en Wandelcoaching help ik jou helderheid te krijgen en je patronen te doorbreken. Dit door middel van wandelreizen naar Santiago de Compostela, wandelcoaching, focuswandelingen en mini-camino's in de Vlaamse Ardennen.  

'Het is mijn missie om vrouwen te helpen terug in contact te komen met hun verborgen verlangens zodat ze een leven kunnen creëren dat écht bij hen past....'

Ik geloof dat dit de belangrijkste zoektocht is die we in ons leven kunnen ondernemen…