WORKSHOPS


Focuswandeling Oudenaarde (10/10/2021)

Je bent van harte welkom op één van onze lange afstandswandelingen.

Heb je zin om in groep een wandeling te doen waarbij je stilstaat bij jezelf en bij de vragen waarmee je worstelt? Schrijf je dan in voor deze wandeling.

We starten en eindigen onze tocht (13Km) in Oudenaarde. Bij vertrek krijgt iedereen de routebeschrijving en trekt iedereen een focuskaart. Het is altijd de juiste... ;-) We wandelen volgens het walking alone/together-principe, af en toe volledig in stilte. Bij aankomst delen we onze ervaringen in een kort reflectiemoment.  

Deelname: 25€ /pp incl BTW

Locatie:
Papelosstraat 
9700 Oudenaarde 

We vertrekken om 13u stipt.
Betalen is mogelijk via Payconic, cash of Bancontact ter plaatse! 

WANDEL MET ONS MEE

Tot staps! 

wandeling Kwaremont (24/10/2021)

In het alledaagse leven zijn we vaak bezig met 'verplichtingen' en zaken die we 'moeten'. Tijd nemen voor onszelf en de dingen die echt belangrijk zijn, komen niet meer aan bod. Vaak kennen we onze verlangens niet meer. 

Wij willen met onze wandelingen tijd nemen om terug contact te maken met die verlangens, om eens een halve dag me-time te nemen, om eens stil te worden of net een zinvol gesprek te hebben over dingen die er echt toe doen. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Gewoon hier en nu in het moment. 

Je bent van harte welkom op één van onze focuswandelingen.

Heb je zin om in groep een wandeling te doen waarbij je stilstaat bij jezelf en bij de vragen waarmee je worstelt? Schrijf je dan in voor deze Focuswandeling.

We starten en eindigen onze tocht (11.8Km) in het mooie kunstenaarsdorpje Kwaremont. Bij vertrek krijgt iedereen de routebeschrijving en trekt iedereen een focuskaart. Het is altijd de juiste... ;-) We wandelen volgens het walking alone/together-principe, af en toe volledig in stilte. Bij aankomst delen we onze ervaringen in een kort reflectiemoment.  

Deelname: 25€/pp incl BTW 

Locatie:
Ronde Van Vlaanderenstraat 3 
9690 Kwaremont

We vertrekken stipt om 13u. 
Betalen is mogelijk via Payconic, cash of Bancontact ter plaatse/

WANDEL MET ONS MEE

Tot staps! 

Winter Camino (20/12/2021)

Schaatsen voor de kathedraal? Het stond niet meteen op mijn bucketlist, maar na verschillende camino's gelopen te hebben tijdens de zomer groeide het verlangen om de camino eens te doen in de winter...
Aan kerstsfeer geen gebrek. Bovendien geen inspirerendere plek dan Santiago om uw intenties voor het komende jaar te zetten!

Praktisch

Tui - Santiago

Vertrek 20 december 2021 - 26 december 2021
Aantal overnachtingen: 7
Tarief: 1199€/pp

Begeleiding reis: Mira Bradai

Route:
1. Tui -Mos
2. Mos - Redondela
3. Redondela - Pontevedra
4. Pontevedra - Caldas de Reis
5. Caldas de Reis - Padron
6.  Padron - Santiago 
7. Dagje Santiago 

Wat is inbegrepen?

Tarief omvat intakegesprek, organisatie en begeleiding reis, vluchten en transfers, 7 overnachtingen incl ontbijt, kerstmaal bij Casa Marcelo, bijeenkomst voor en na de reis.

Overige maaltijden en dranken.

Voorwaarden:
- In fysische goede gezondheid verkeren.
- Er ZIN in hebben... :-)