GEPASSIONEERD DOOR DE CAMINO. GEBOEID DOOR INTERACTIE.

MIRA betekent in het Spaans kijken, uitkijktoren... Dat is precies wat ik wil doen... Jou terug perspectief, een bredere kijk geven. 

Over Mira:

Jarenlang verliep mijn leven op automatische piloot. Ik leefde niet, maar werd geleefd. Ik maakte de verkeerde keuzes en wist niet welke richting ik uit wilde. Dit resulteerde al snel tot verschillende nare gevolgen. Zo werd ik in 2007 heel ziek. Burnout was de diagnose. Gedurende anderhalf jaar was ik ernstig oververmoeid en lag zowel mijn professionele als privéleven volledig lam. In 2009 kwam er dan ook nog een einde aan mijn 9 jaar durende relatie. Dit was voor mij de zwaarste, maar tegelijkertijd ook de beste periode uit mijn leven. In 2011 verkocht ik mijn bedrijf en in 2013 gooide ik ten slotte het roer volledig om en stopte ik met mijn commerciële job bij het bedrijf die ons kocht.
Dankzij deze teleurstellende ervaringen beseft ik dat ik mijn eigen verlangens volledig had verwaarloosd. Ik ging de confrontatie met mezelf aan. Nam een stap terug, liet het overbodige los en onderging wat het met me deed. Stilaan heelde ik oude delen, waardoor ik terug meer contact kreeg met mezelf. Mijn burn-out betekende een keerpunt in mijn leven. Plotseling vroeg ik me af: 'Past dit leven echt bij mij?' 'Wie ben ik echt?' Ik besefte stilaan dat ik het leven leidde dat anderen in gedachten hadden voor mij en dat het bitter weinig te maken heeft met IK. Dit was het begin van een boeiende doch confronterende reis... Zo ontdekte ik stilaan wat ik écht wilde. Na verschillende trainigen en workshops viel alles plots op zijn plaats toen ik op wandelvakantie vertrok naar Santiago de Compostela. Dit wilde ik delen!

Intussen heb ik verschillende mensen geïnspireerd en begeleid en ben ik een echte camino-addict geworden... :-)

MIJN CURRICULUM

Varia/opleidingen
TA 101
Corael opleidingen 2019

TA Basis Jaar Opleiding
For People on the move 2017 - 2018

Innerlijk Kind Weekend
Oost-West Centrum juli 2017

Motiverende gespreksvoering
De Kiem 2016

Geweldloze communicatie
Eeckhoutcentrum 2016

Camino de Santiago de Compostela (800km)
Pelgrimstocht 2015

Mindfulness
Breathworks 2014

Palliatieve afdeling. AZ Nikolaas
Vrijwilliger 2012

Communicatietraining – School voor relaties
Assistent trainer 2011 & 2012

Inspirerend coachen – Jef Clement
training 2011

NLP Practitioner – Adiante
Training 2011

Opleiding tot coach/counseler – ACC
Groeijaar 2011