EEN PELGRIM IS EEN WANDELAAR MET EEN DOEL

CAMINO DE SANTIAGO 

Alles begint bij een beslissing

Ik had het gevoel verlamd te zijn, ik had genoeg van het aanmodderen en van mijn eeuwigdurende (zo voelde het destijds toch aan) zoektocht. En ik had allerminst zin in een repeat van mijn vorige zomers… Met dit in mijn achterhoofd besloot ik (heel impulsief) om een bedevaartstocht naar Santiago de Compostella te doen. Een week later stapte ik op de trein richting St-Jean-Pied-de-Port, met bijna geen wandelervaring en een paar te nauwe, nieuwe wandelschoenen :-)  Elke berg die ik beklom stond voor een beperking die ik overwon. Ik gebruikte mijn woede om ze te beklimmen, qua anger-management kon dit tellen! :-) Bye, bye sociaal-wenselijk gedrag. :-) De natuur, de beweging deden me zo goed. Geloof mij het is beter dan eender welke therapie! Piekeren was er in ieder geval niet bij. Uit mijn hoofd in mijn lijf

Heb jij ook zin in zo'n avontuur dat je leven verandert op alle vlakken? 

Dat kan!

Regelmatig organiseer ik wandelvakanties naar Santiago in combinatie met coaching. Kijk hier voor de data in 2018!! 

Voor wie?

Iedereen (ja iedereen kan het!) die even vastzit en:

- op zoek is naar meer zingeving

- letterlijk en figuurlijk in beweging wil komen

- al lang droomt van de camino en dit niet alleen wilt doen

- nood heeft aan een klankbord

- meer zelfkennis wil 

- houdt van reflecteren

- nood heeft aan ME-time

- tijd wil spenderen in de natuur

-.... 

Mijn drijfveer? 

"I walk this camino for all the things I didn't finish and the chances I didn't take!!"

Wat staat centraal op deze reis?

- Natuur

- Beweging

- Reflecteren

- Groepsgebeuren

- Coaching

Coaching?

Het doel van deze reis is d.m.v. opdrachten en (zelf)reflectie tot zelfkennis te komen en zo te gaan voor het leven dat écht bij je past!! Bovendien zullen de groepsgenoten en de camino jou dingen spiegelen. Voor mij is de camino een middel om tot een diepgaande coaching te komen. Alles wordt sneller zichtbaar.

Wat heeft de camino jouw te bieden?

De camino brengt jou wat je nodig hebt... 

- Verbinding met de natuur

- Leer je (fysieke) grenzen kennen

- Inspirerende ontmoetingen en gesprekken

- Inzicht in jezelf, zelfkennis

- ...

ONTDEK DAT JE STERKER BENT DAN JE DENKT!! 

Kies uit de volgende trajecten:

Léon / Santiago de Compostela ( 15 dagen/ +- 300 km)

Sarria / Santiago de Compostela ( 5 dagen/ +- 100 km)

Porto / Santiago de Compostela (12 dagen/ +- 200 km)

Tui / Santiago de Compostela (7 dagen/ +- 100 km)

Santiago de Compostela / Finisterre (3 dagen/ +- 90 km)

Santiago de Compostela / Finisterre / Muxia (4 dagen/ 120 km)

BOEK NU UW WANDELVAKANTIE MET COACHING

OF 

SCHRIJF U IN VOOR DE GRATIS INFOSESSIE

BUEN CAMINO! 

Ontdek onze wandelcommunity 'Just walk and shine' voor inspiratie, wandelingen, wandeltips,...  

WALK OF WISDOM 

Tijdens één van mijn camino's viel mij te binnen dat ik enkel pelgrimstochten wilde doen. Het "toeval" wilde dat ik Nederlanders tegenkwam die mij vertelden dat er een nieuwe pelgrimsroute was geopend in Nederland...  Walk of wisdom genaamd... Lang moest ik hierover niet nadenken.. 

Vanaf 2018 kan je dus ook samen met Mira Coaching de Walk of wisdom lopen. Zes dagen in de natuur zonder telefoon en internet. 

Heb jij nood aan een pauze? Wil jij alles op een rijtje zetten en hier niet immens ver voor reizen? Dan is dit ongetwijfeld voor jou! 

BOEK HIER UW WALK OF WISDOM

OF

SCHRIJF U IN VOOR DE GRATIS INFOSESSIE

Pelgrim in eigen land! 

Volg ons voor de voorbereidende lange afstandswandelingen langs Belgische pelgrimswegen die we gaan aanbieden vanaf januari 2018!
Een uitstekende manier om Mira te leren kennen, maar ook andere potentiële pelgrims en te oefenen voor een eventueel toekomstige pelgrimstocht. 

Tot staps! 

 

"Een pelgrim zoekt naar het deel in zichzelf dat ooit te vondeling is gelegd en geduldig wacht om weer gevonden te worden."

Uit 'Op zoek naar de hemel.'